ABONNEMANG

Vi erbjuder flera typer av abonnemang och tilläggstjänster med utgångspunkt från våra kunders behov.

Välkommen att kontakta oss på +46 (0)10-49 49 500 eller e-post för priser.

ALLMÄNNA VILLKOR

OrbiGo POC

• Företagsspecifika talgrupper, personlarm, SMS, Man Down, GPS-positionering och karta.
• Kan användas på POC/LTE terminal – Mobil – Surfplatta.

Är du intresserad av
OrbiGos tjänster

Jag vill bli kontaktad

 

Våra tjänster

GPS/Positionering

Vid en larmhändelse ges användarens position på en karta och hjälpresurser kan lätt skickas till rätt plats.

Dispatch/ledningsfunktion

Dispatch är en mjukvara för ex trafikledare och larmoperatörer. Enheterna presenteras på en karta genom GPS-positionering, inkommande larm, textmeddelanden och aktiva talgrupper presenteras för operatören i ett lättöverskådligt gränssnitt. Samtal mellan enheter spelas också in valfritt och lagras och kan nås i dispatchen.

Man down

Man Down är en funktion i radion som innebär att om radion exempelvis blir kvar i liggande läge för länge aktiveras larmfunktionen. Denna funktion är ett krav i vissa branscher.

Kundanpassade lösningar

OrbiGo-nätet är en plattform för de tjänster Ni som kund använder. Genom att börja bygga lösningen utifrån vårt nät ger vi bästa möjliga utgångsläge för en skräddarsydd lösning med just de tjänster som er verksamhet kräver.

Koppling mot larmcentral

Oavsett verksamhet är det alltid viktigt att någon svarar i andra änden när larmet aktiveras. Koppla larmfunktionen i radion direkt till en larmcentral som hanterar och vidarebefodrar larm enligt en larmplan. Självklart är det lika lätt att hantera M2M-larm som larm från användare. Tekniken kan också med fördel användas för att sätta upp tillfälliga överfallslarm med medlyssning tex på festivaler eller tillfälliga arbetsplatser.