Select Page

TERMINALER
Välj rätt terminal

TERMINALER

Vi hjälper dig att välja rätt radio efter era behov. Här nedan kan du hitta de terminaler som idag är validerade för användning i OrbiGo´s DMR nät, OrbiGo APP och OrbiGo POC.
En fördel med Hyteras DMR-radio är att det enkelt går att köra i både analogläge och MPT-läge för den kund som vill byta stegvis till ny DMR-teknik.

Vi kombinerar

ett erbjudande som passar

just er verksamhet

Jag vill bli kontakt  

Hytera PD685GMD (OrbiGo Nät DMR)

Digital proffsradio för OrbiGo med full knappsats och display. Letar du en smidig och tålig radio till ditt OrbiGo abonnemang så är PD685 helt rätt! PD685 har en metallram som ger låg vikt, snygg design och robusthet (IP67). Med LCD-skärm, komplett tangentbord och tre programmerbara knappar är PD685 mycket användarvänlig. Radion är endast 27 mm tunn och med en vikt på 310 gram är den en av marknadens minsta och smidigaste. Perfekt för långa arbetspass och för dig som vill ha en diskret men tålig radio. Precis som alla andra OrbiGo radio kan denna användas som analog radio utanför nätet.

Hytera PD785G (OrbiGo Nät DMR)

Hytera PD785G är byggd på samma chassi som PD705G men är också utrustad med en stor tydlig färgdisplay och fullständig knappsats. PD785G är radion för t ex arbetsledare och avancerade användare som behöver möjlighet att skicka egenkomponerade textmeddelanden, se vem som talar eller ha tillgång till fler än 32 talgrupper. Funktionen mandown finns som tillval till PD785G.

Hytera PD79XEx (OrbiGo Nät DMR)

För de som arbetar i miljöer med explosiva gaser och brännbart damm, är säkerheten av mycket hög prioritet. Hytera PD79XEx är utformad efter de stränga kraven i europeiska ATEX-och nordamerikanska FM-standarderna. Hytera PD79XEx är tillgodosedd med en larmknapp. I händelse av en olycka, kommer ett tryck på knappen utlösa ett larm och starta ett röstsamtal till en förprogrammerad arbetskamrat eller grupp. Inbyggd “Man down”, GPS- och”LoneWorker”- funktioner finns också med i denna radio.

 Hytera X1P (OrbiGo Nät DMR)

Hytera X1p är en av världens minsta och tunnaste digitala (DMR) radio men med bibehållen uteffekt (4-5watt). Förutom att ha en raffinerad design med en ”tunnhet” på endast 21 mm har denna radio en upplyst färgdisplay och knappsats.  Kommunikationen säkerställs av AES krypteringsalgoritm. Radion har bl.a. inbyggd Bluetooth, Man Down och GPS-funktion. Hytera X1P är klassificerad enligt IP67, vilket gör den damm och vattentät.

Låt dig inte luras av att denna radio ser ut som en mobiltelefon, den tål att användas och batteriet räcker även för de längsta arbetsdagarna!

Hytera MD785G (OrbiGo Nät DMR)

Hytera MD785G är en mobilstation för fast montage i fordon eller för kontorsbruk. Mobilstationens fördel är dess högre uteffekt som ger en längre räckvidd mot nätet och en mer exat GPS-positionering. Även MD785G uppfyller IP54 och MIL-standard och tål därmed samma tuffa behandlig som som PD785G. Stora tydlig display och rejäla knappar gör att den går att använda även med arbetshandskarna på!

Hytera PNC550 (OrbiGo APP DMR)

Smart POC-radio
PNC550 är utrustad med 5-tums HD-pekskärm, 2W-högtalare, 13MP bakre kamera och 8MP främre kamera och 4000 mAh stort batterikapacitet. Den uppfyller inte bara det grundläggande kravet på röstkommunikation utan också uppfylla kravet på bild- och videoöverföring och videosamtal i realtid.

Hytera PNC 370 (OrbiGo APP)

POC-radio
PTT via 3G / 4G / WLAN-nätverk ger omedelbar kommunikation med stor täckning, även nationell eller internationell anslutning. Hytera PoC-radio PNC370 är ett bra val för organisationer som vill förbättra produktivitet och effektivitet.

Hytera PNC 380 (OrbiGo APP)

POC-radio
PTT via 3G / 4G / WLAN-nätverk ger omedelbar kommunikation med stor täckning, även nationell eller internationell anslutning. Hytera PoC-radio PNC380 är en kompakt och lättanvänd PoC-radio med fullt tangentbord. Radion har sin egen Push To Talk-knapp. Radion är vattentät (IP67) och kan ställas in med manuell “Man Down”.

Telo M5 (OrbiGo APP)

SMART POC-FORDON TERMINAL
Telo M5 har en kraftfull 2W-högtalare som ger bra ljud och en robust avtagbar mikrofon. Stor pekskärm (4 ”) och inbyggd kamera möjliggör konferenssamtal.
Med inbyggd GPS kan du skicka din plats till Dispatch eller andra användare. Stöder 2G / 3G / 4G. Telo M5 är väl lämpad för bil, lastbil, kran och andra maskiner, eller till exempel i hotellets reception.

Läs mera här.

Telo TE300 (OrbiGo APP)

Telo TE300 är en POC-radio över mobilnät som passar bra på platser där det finns mobiltäckning eller WIFI och där det finns behov av kommunikation. Exempel på detta är hotell, taxibranschen och liknande. Detta är en enkel och prisvärd nybörjarmodell, men samtidigt mycket robust.

Läs mera här.

Telo TE390 (OrbiGo APP)

Telo TE390 är en POC-radio över mobilnät som passar bra på platser där det finns mobiltäckning eller WIFI och där det finns behov av kommunikation. Exempel på detta är hotell, taxibranschen och liknande. Radion har en display, OLED-skärm ovanpå och kristallklart ljud, förutom inbyggd GPS. Radien är vattentät (IP67).

Läs mera här.

Telo TE580PD (OrbiGo APP)

Telo TE580PD är en hybridmodell till ett rimligt pris. Den kan således användas både som en POC-radio och som en UHF-radio. Radion är vattentät (IP67), har Bluetooth och pekskärm. Radion kan också användas som mobiltelefon.

Telo TE580 (OrbiGo APP)

Telo TE580 Plus är en POC-radio över mobilnät som passar bra för platser där det finns mobiltäckning eller WIFI och där du behöver kommunikation. Exempel på detta är hotell, taxibranschen och liknande. Detta är en liten radio med stor kapacitet. Radion har en stor skärm, kristallklart ljud, Bluetooth och inbyggd GPS. Detta är en robust radio som klarar “dropptestet” från 1,5 m.

Telo TE590 (OrbiGo APP)

Telo TE590 Plus (Telos flaggskepp) är en PoC-radio över mobilnät som är väl lämpad för platser där det finns mobiltäckning eller WIFI och där kommunikation behövs. Exempel på detta är hotell, taxibranschen och liknande.
Radion har en stor skärm, dubbel mikrofon med brusreducering, kristallklart ljud, Bluetooth och inbyggd GPS. Radion har stor batterikapacitet och laddas väldigt snabbt.

Läs mera här.

Samsung Galaxy Xcover (OrbiGo APP)

Galaxy XCover Pro är en push-to-talk (PTT), damm- och vattentålig mobil perfekt för utomhusbruk. Med de lättåtkomliga knapparna når du snabbt appar du använder ofta. Starkt dubbelt LED-ljus leder i mörkret och signalerar med en stark blixt när du får ett meddelande.

Läs mera här Galaxy Xcover Pro

KORTTIDSUTHYRNING


VI ERBJUDA TERMINAL SOM ÄR PROGRAMERAD OCH KLAR MED ABONNEMANG.