JOBBA HOS OSS

ACCOUNT MANAGER B2B

Account Manager B2B

Du ansvarar för att skapa långsiktiga affärer genom att bygga nya kundrelationer och driva hela säljprocessen från inledande kontakt till behovsanalys, förslag till lösning och avtal. Du kommer att boka möten med beslutsfattare på ledningsnivå för att erbjuda våra tjänster och lösningar inom digital komradio. Hur du bokar dessa möten är inte viktigt, troligtvis är det en kombination av telefon, Mail och Sociala Medier.

Till din hjälp att vinna affärer kommer du att jobba i ett säljteam med mycket erfarenhet inom branschen. Du rapporterar direkt till OrbiGos VD Christer Öhman.

Vem är du?

Som person brinner du för att hjälpa kunder att skapa lösningar som underlättar och förenklar vardagen. Du älskar att träffa kunder, inspirera dem och att driva egen försäljning. Med högt driv, hög energi och engagemang kommer du att vara en starkt bidragande del till att vi når vår ambition att bli Nordens ledande komradiooperatör. Med en stark personlighet så är vår förhoppning att du ska kunna utmana gamla invanda mönster och arbetssätt för att ta oss till nästa nivå när det kommer till att bygga en hållbar försäljning gentemot våra kunder.

Vi söker dig som liksom oss tror på att företag ständigt behöver utvecklas och vara förändringsbenägna för att ta en tydlig position på marknaden. Du har en förståelse i vikten att kommunicera rätt och snabbt för att ge kunderna affärsmässiga underlag som gör att dom kan fatta rätt beslut och driva utvecklingen av deras affär i rätt riktning. Vi ser att du är duktig på att bygga starka och långsiktiga relationer som bygger på förtroende och ett högt affärsmannaskap. Du är en skicklig nätverkare som kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Övrigt

  • Du har erfarenhet av självständig försäljning inom B2B segmentet mot både SME och Large kunder.
  • Du har erfarenhet av att prospektera och identifiera potentiella kunder och arbeta utefter uppsatta säljprocesser och CRM system.
  • Du är en säljare som drivs av att gå på avslut och göra dina kunder nöjda.
  • Du har högt engagemang för försäljning och ett stort hjärta för kunderna.
  • Du är en lagspelare med värme, humor och glimten i ögat.
  • Förståelse för att relationer och förtroende är nycklar för att lyckas.
  • Svenska – Flytande i tal och skrift.
  • B Körkort

Vi erbjuder

Du har mycket goda möjligheter till utveckling och att själv utforma stora delar av din roll och arbetssätt. Vi är inne i en spännande fas och tror att 2022 kommer att bli ett riktigt bra år då mycket positivt händer. Självfallet får du en marknadsmässig lön och arbeta med drivna kollegor i fina lokaler i Stockholm. Vi arbetar både hemifrån och på plats.

 

Är detta du? Sök då gärna!

Tjänsten ska tillsättas omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-01-30.

Om du har frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen så ring VD Christer Öhman på 070-333 00 31.

Din ansökan skickar du till: jobb@orbigo.se

Varmt välkommen med din ansökan!